CY 的八字, 2018 流年平平安安, 他根本唔會有事; 大概有些盲毛人講佢又講,以為有得打落水狗, 只怕「有心人」想轉移社會大眾的注意力, 讓高鐵西九的問題降溫 ... ... 對嗎?
2018-09-11 12:34:38

Picture
O  庚  壬  甲
 O  子  申  午 
「政治」係用來「玩」, 唔係「講」架,文盲無知又講丶識D唔識D又學人講丶M記流浪婆仔癲婆又學人講 ... ... ;你信 TRUMP TRUMP 係白痴嗎? Trump 的一言一行就是代表了美國的態度和立場, 清楚不過, 代言人也, 你痴佢都未痴 ... ... 但偏偏時常總有人話炒了阿trump就一天光哂囉, 冇人攪「中美貿易戰」呀云云 ... ...; 美國共和民主兩黨擺明互扯貓尾, 又話內訌, 又話迫宮, 又話出書爆大單野, 又呢又路, 小罵大幫忙, 全民造 show, 目的就是減輕近日中美貿易角力的負面效果 和 與世界各國從新再定下秩序和資源再分布 ... ... trump 要扮演一個國際政治藝人, 有難以捉摸的個性, 出位的言行, 劇情需要嘛, 好難明咩?  有腦嗎? O__O""
UGL 條數入了邊個袋都未知喇, 可能係「白手套」盤川呢?  國家機密? O_o"" 況且, 5千萬港幣, 買間低層的「馬己仙峽道」豪宅仔都未得啦,濕濕碎,當食粒糖咋;拿,執一執個價, 炒幾轉毫子股都隨時有啦下話。 一.一""
嘈 嘈 嘈 , 查 查 查 , CY 都不知幾啖定 0_0v, 隨時可以「眾籌」反咬 民主黨「下三白眼」的 林卓廷 都仲得啦, 得咗; ... ... 哎, 為免節外生枝, 務必要使台灣迅速成為「亞細亞孤兒」,家陣阿爺唯有要直接科水 USD60B 給非洲幾十個國家, 做下人情, 派下片,黨做事下話,你識條毛咩,唔用「白手套」囉, 大家安樂了嗎?  仲想查咩?  好啦, 好啦, 用 WeChat Pay HK, 每買$10 東西, 送$30 cash, OK?  
事實上, 貪曾 Donald Tsang 真係衰貪污嘛。 一.=""